3 év garancia 3 év garancia Cetelem Online Áruhitelre is! Cetelem Online Áruhitelre is Elégedett ügyfelek Elégedett ügyfelek

  Hónap terméke

  Ebben a hónapban is a Ti véleményetek alapján választottuk ki a hónap termékét. Ami őszintén meglepett és nagy örömmel töltött el minket az az, hogy milyen nagy rajongással fogadtátok a Silk Premium Autóparfümöket. Sok pozitív visszajelzést kaptunk Tőletek, amiket ezúton is köszönünk.

  Az autóparfümöket világszerte ismert márkák ihlették, 10 férfi és 10 női illattal rendelkezünk jelenleg, de palettánkat a vásárlói vélemények alapján bármikor tudjuk bővíteni. Az illatok mámorítóak, akárcsak az eredeti.

  Kíváncsi vagy a Top 5 termékre?

  Férfi:

  1. Silk Premium Autóparfüm Férfiaknak – Inspired by Paco Rabanne One Million
  2. Silk Premium Autóparfüm Férfiaknak – Inspired by Paco Rabanne Invictus
  3. Silk Premium Autóparfüm Férfiaknak – Inspired by Armani Aqua di Gio
  4. Silk Premium Autóparfüm Férfiaknak – Inspired by Armani Code
  5. Silk Premium Autóparfüm Férfiaknak – Inspired by Chanel Allure Sport

  Női:

  1. Silk Premium Autóparfüm Nőknek – Inspired by Armani SI
  2. Silk Premium Autóparfüm Nőknek – Inspired by Paco Rabanne Lady Million
  3. Silk Premium Autóparfüm Nőknek – Inspired by Versace Bright Crystal
  4. Silk Premium Autóparfüm Nőknek – Inspired by Tom Ford Black Orchid
  5. Silk Premium Autóparfüm Nőknek – Inspired by Gucci Guilty

  Hogyan használd?

  Tekerd le a fa kupakot és távolítsd el az alatta elhelyezkedő műanyag védő tetőt a használni kívánt parfümről, majd csavard vissza a fa kupakot. Ezt követően fordítsd meg a parfümöt és 20-30 másodpercig hagyd, hogy a fa kupak felszívja azt. Az illat intenzitását azzal tudod szabályozni, hogy milyen gyakran ismétled meg ezt a folyamatot és mennyi ideig hagyod, hogy a fa kupak átitatódjon parfümmel.
  Vigyázat!
  A parfüm párolog csak arról távolítsd el a műanyagot amelyiket használni fogod.

  Ha szeretnél Te is dönteni arról, hogy a következő hónapban, melyik legyen a Vásárlók kedvence, akkor írj véleményt Facebook oldalunkra, likeolj vagy privát üzenetben írd meg a tapasztalataidat!

  Amennyiben használtad már a terméket és elégedett vagy vele, sőt szívesen ajánlanád is másoknak, így kérünk téged, írj egy véleményt vagy küldj egy képet nekünk az eredményről, amit meg tudunk jeleníteni az oldalon. 🙂