SILK GROUP - Az autóápolás SPECIALISTÁJA

  3 év garancia 3 év garancia Cetelem Online Áruhitelre is! Cetelem Online Áruhitelre is Elégedett ügyfelek Elégedett ügyfelek

  Hónap terméke

  Vásárlói vélemények alapján kiválasztottuk a hónap termékét. Az előző hónapban összegyűjtött szavazatokból kialakult a mostani TopKedvenc

  Ha szeretnél Te is dönteni arról, hogy a következő hónapan melyik legyen a Vásárlók kedvence, akkor írj véleményt Facebook oldalunkra, likeolj vagy privát üzenetben írd meg a tapasztalataidat!

  SILK Premium Glass Cleaner – A tökéletes üvegtisztító

  Vásárlóink márciusi kedvenc terméke a SILK Premium Üvegtisztító lett, amely őszintén szólva egyáltalán nem volt meglepő a számunkra. Ez egy teljesen speciális ablaktisztító folyadék, amivel gyorsan és egyszerűen tudod ragyogóvá varázsolni az üvegfelületeket, garantáltan csíkmentesre!

  A tökéletes kilátás érdekében nem csak autód üvegfelületeit tudod ezzel tisztítani. Gondolj csak bele, mennyi ablakod van otthon 😉 Egy mikroszálas kendővel szépen hatékonyan el tudod távolítani a homályos felületeket, az ujjlenyomatok pedig egy szempillantás alatt köddé válnak, ha a SILK Premium Glass Cleaner-t használod.

  Hónap terméke

  Tudjuk nagyon jól, hogy a koromlerakódás, a forgalomban rátapadt szennyeződések milyen kellemetlenek tudnak lenni az autódon. A bogármaradványok látványa pedig egyenesen undorító hatást tudnak kiváltani belőlünk. Szerencsére ezek már mind a múlté válnak egy ilyen alapos takarítás után, a nyomuknak pedig hűlt helye sem marad.

  A legjobb az egészben pedig, hogy mindezt víz használata nélkül tudod megtenni! Ahogy csak tudunk, arra törekszünk, hogy minél környezettudatosabbak legyünk, így nem pazaroljuk feleslegesen, az amúgy is fogyóban lévő vízkészletünket. Célunk, hogy minél többen így gondolkozzanak és vigyázzunk együtt a környezetünkre.

  Használhatod akár a műanyag felületeken is, illetve a tükröket is csillogóan tisztává tudod néhány perc leforgása alatt varázsolni.

  Két fajta kiszerelésben is meg tudod vásárolni. Természetesen a 750 ml anyagilag gazdaságosabbra jön ki, de persze elérhető az 500 ml változat is, ha csak most kezdesz kísérletezni vele és nagyon óvatos vagy. De figyelem! Biztosak vagyunk benne, hogy szerelem lesz első látásra (szó szerint) és következő alkalommal beleteszed a kosaradba a nagyobb kiszerelést. Szinte függőséget tud okozni, ha meglátod, milyen tisztaság vesz körbe téged, ha a SILK Premium Glass Cleanerrel dolgozol együtt. Legyen az az autódban vagy pedig az otthonodban.

  Amennyiben használtad már a terméket, elégedett vagy vele és szívesen ajánlod másoknak is, így kérünk téged, írj egy véleményt a facebook oldalunkra, az instagramra vagy pedig egyszerűen egy megosztással is sokaknak meg tudod mutatni elégedettségedet.