3 év garancia 3 év garancia Cetelem Online Áruhitelre is! Cetelem Online Áruhitelre is Elégedett ügyfelek Elégedett ügyfelek

  Partnereink

  Eurofleet

  Eurofleet

  Az EuroFleet Zrt. a Hovány csoport tagja, magyar tulajdonban lévő, országos lefedettséggel működő, dinamikusan fejlődő vállalkozás. Az EuroFleet Zrt. önálló vállalkozásként, márkafüggetlen flottakezelőként működik figyelembe véve a cégcsoport érdekeit és kihasználva a szinergia előnyeit.

  FŐ PROFILUNK A GÉPJÁRMŰVEK HOSSZÚTÁVÚ BÉRBEADÁSA PRÉMIUM A MINŐSÉGŰ TELJESKÖRŰ FLOTTAKEZELÉSI SZOLGÁLTATÁS MELLETT.

  Küldetésünknek tekintjük, hogy magas hozzáadott értékkel, ügyfélorientált hozzáállással, prémium minőségű, teljeskörű flottakezelési szolgáltatást nyújtva biztosítsuk Ügyfeleink részére a költséghatékony és gondtalan autózás élményét. Munkatársaink nap mint nap szívvel-lélekkel, a legnagyobb professzionalitással és precizitással dolgoznak, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást biztosíthassuk Ügyfeleinknek!

  Az EuroFleet Zrt. segítséget nyújt a vállalkozások számára legideálisabb cégautó megoldás kiválasztásától kezdve, a cégek töretlen és professzionális mobilitásának biztosításáig. Minden szakterületen (beszerzés, finanszírozás, ügyintézés és számlázás) saját, dedikált kapcsolattartóval állunk ügyfeleink rendelkezésére. Így biztosított Ügyfeleink számára az azonnali és hozzáértő segítség.

  Egy vállalkozás számára a leghatékonyabb cégautó megoldás függ a vállalkozás tevékenységi területétől, céljaitól, a gépjármű használatának időtartamától, várható futásteljesítményétől és még rengeteg paramétertől, melyeket mi segítünk számba venni. Személyre szabott konstrukciókkal, szakmai tapasztalatunkra és információs bázisunkra támaszkodva támogatjuk a vállalkozások mobilitását érintő döntéseket.

  Flottakezelési szolgáltatásunk minden esetben magában foglalja a járműpark finanszírozását, a járművek összes biztosítását, illetékeit és adóit. Mindemellett számos szolgáltatással állunk Ügyfeleink rendelkezésére, hogy komplex és magas színvonalú szolgáltatást nyújthassunk számukra. Ilyen a teljeskörű karbantartás, a gumiabroncs menedzsment, az EuroFleet prémium assistance (0-24 órás segítségnyújtás baleset és műszaki hiba esetén) és az EuroFleet prémium csereautó szolgáltatás (ingyenes csereautó a javítás teljes időtartamára) vagy a Silk Solutions Kft. által biztosított Silk Protection gépjármű védelem is, de még sorolhatnánk…

  Flottakezelési főtevékenységünk mellett, számos szolgáltatással segítjük ügyfeleinket, mint – Rent-a-car (rövidtávú autóbérlés), Exkluzív Mercedes-Benz Rent-a-car, lakóautó tartósbérlet, használtautó értékesítés. Komplex szolgáltatásunkkal a legoptimálisabb cégautó megoldást tudjuk biztosítani minden vállalat számára.

  Partnereink

  Baranya

  Tolna

  Fejér

  Somogy

  Zala

  Veszprém

  Győr-Moson-Sopron

  Pest

  Bács-Kiskun

  Békés

  Csongrád

  Hajdú-Bihar

  Jász-Nagykun-Szolnok

  Borsod-Abaúj-Zemplén