3 év garancia 3 év garancia Cetelem Online Áruhitelre is! Cetelem Online Áruhitelre is Elégedett ügyfelek Elégedett ügyfelek

  Silk Protection Kerámia bevonat

  Miért van rá szüksége?

  A Silk Protection egy kerámia alapú teljeskörű gépjármű érték és állagmegőrző bevonat. Ez gyakorlatilag egy láthatatlan védőréteget képez autóján, amely acél erősségű. Nem hasonlítható hagyományos waxokhoz, hiszen teljesen átlátszó és rendkívül az ellenálló képessége. Keménysége a Mohs – féle keménységi skála szerint 9h (referencia értékként a gyémánt 10h) keménységű.

  A SILK Protection legfőbb tulajdonságai:

  • – könnyen tisztán tartható felület
  • – értékvédő
  • – tartós
  • – tükörsima felület
  • – időjárásálló
  • – környezetbarát
  • – víz-lepergető szélvédő

  Megvéd:

  • – a bogárbeégésektől
  • – a növényi és fanedvek (fagyanta) lakkba kötésétől
  • – a vegyszerektől
  • – a lakkfelület só, szmog, UV sugárzás általi kopásától
  Fényezésvédelem

  A Silk Protection kerámia bevonatot kérheti új autójára, akár még az autószalonból való elhozatal, azaz a forgalomba helyezés előtt ellátjuk védelemmel, így évekig élvezheti a szalon állapotot.

  Vagy kérheti már meglévő autójára is, ebben az esetben a bevonat felvitelét 3-5 lépcsős fényezés korrekciós polírozás előzi meg, ennek a műveletnek a segítségével jellemzően a karcok 85-90%-át eltudjuk tüntetni, beleértve a fényszórókat így, ha azok már eltompultak, a folyamatnak köszönhetően újra tökéletes világítást kap az utakon, emellett az autó színét jobban kihozza gyakorlatilag szebb állapotba tudjuk hozni, mint a szalonállapot.

  Sokszor a vadonatúj autókon is elvégezzük ezt a lépést, hiszen a szállítás során előfordulhat, hogy mikrokarcok keletkeznek a fényezésen.

  Majd ezt követően visszük fel az állag és értékmegőrző kerámia bevonatot a fényezésre, a fényszórókra és az üvegfelületekre. Opcionálisan a felnit is bevonjuk védelemmel, ez egy időigényesebb és anyagköltségesebb folyamat a küllők elhelyezkedése miatt.

  Silk Protection védelem

  Üvegvédelem

  Az autón található üvegfelületekre a Silk Protection Glass Action védelmet helyezzük fel. Ennek a bevonatnak köszönhetően jelentősen javul a közlekedésbiztonság esős körülmények között is, hiszen a vízlepergető hatás miatt az esőcseppek gyakorlatilag lefutnak a szélvédőről.
  És a legjobb, hogy a bevonat 1 évig 100% védelmet nyújt az üvegfelületeken!

  Bőrvédelem

  Ha bőr belsős az autó, abban az esetben a belsejét Silk Protection Leather Guard bevonattal ápoljuk, ami a kéznek nem észrevehető, így a bőr szellőzését sem befolyásolja. A bevonat elősegíti a könnyebb tisztítást és megakadályozza a maradandó koszolódást még a kényes színek esetében is, ilyen szín lehet például a bézs.  A tapintás puha és rugalmas marad, mintha új lenne. A terméket ajánlott 3-4 havonta alkalmazni a 100%-os védelem érdekében.

  A Silk Protection kerámia bevonatra 3 év garanciát vállalunk, ha ez idő alatt a garanciának megfelelő használat mellett megsérül a bevonat, akkor azt díjmentesen javítjuk. A szélvédőre került Glass Action védelemre 1 év garanciát vállalunk.

  SILK Protection ÜGYFÉLCSOMAG

  Az is fontos számunkra, hogy a hétköznapokban is prémium minőségű termékeket tudjon használni az autóápolásnál, ezért minden egyes SILK Protection rendszer részét képezi az Ügyfélcsomag, ahol számos hasznos kiegészítőt találsz.

  Az Ügyfélcsomag része

  SILK Premium Universal Cleaner

  Ahogy a neve is mutatja Universális termék, így minden felületen gond nélkül használhatja a makacsabb szennyeződések eltüntetéséhez. Tökéletesen alkalmas a műanyag felületekre, de akár a felnik tisztán tartására is. Termékünk nem tartalmaz maró anyagokat, biológiailag lebomlik és víz használata nélkül alkalmazható.

  SILK Premium Glass Cleaner

  Rendkívül magas alkohol tartalmú ablaktisztító, kiemelkedő minőséggel rendelkezik, csík- és foltmentes ragyogást biztosít. Az üvegfelületek tisztán tartása csak egy egyszerű mozdulat lesz.

  SILK Premium Nano Finish

  Az autómosás után kifejezetten ajánlott. A készítménnyel egyszerűen csak fújjuk be a száraz, tiszta karosszériát és töröljük le, majd fényezzük is bele a mikroszálas kendővel. Az eredmény elképesztő ragyogás a Carnauba waxnak és nanotechnologiás viaszoknak köszönhetően.

  SILK Premium MicroSILK

  40 cm x 40 cm nagyságú, magas grammszámú, prémium minőségű mikroszálas kendő. Tökéletesen alkalmazható az autó bármely felületén. Különösképpen az üvegfelület tisztítására.

  Silk Protection ügyfélcsomag

  Kérjen ajánlatot!

  Kérjük vegye fel kapcsolatot kollégánkkal, aki készségesen áll rendelkezésére!
  Rácz Klaudia: +36706379738
  Email: hello@silkgroup.hu vagy klaudia.racz@silkgroup.hu