3 év garancia 3 év garancia Cetelem Online Áruhitelre is! Cetelem Online Áruhitelre is Elégedett ügyfelek Elégedett ügyfelek
  Silk Premium Nano Finish – Mosás utáni gyors wax 750ml Silk Premium Nano Finish – Mosás utáni gyors wax 750ml

  Silk Premium Nano Finish – Mosás utáni gyors wax 750ml

  3.999 Ft tól

  A SILK Premium Nano Finish eltávolítja és lepergeti a szennyeződéseket a gépjárművek külső felületeiről. A viaszos technológia a tükörfényű csillogás mellett UV védelmet biztosít, valamint taszítja a vizet és a szennyeződéseket. Vizes bázisú környezetbarát termék, nem tartalmaz vegyszereket vagy súrolószereket, amelyek károsíthatnák a fényezést vagy a kárpitot. A termék egy speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak. A SILK Premium Nano Finish az autók külső felületein kívül használható üvegre, ötvözetekre és a fényszórókra is. A kezelés mély fényű ragyogást eredményez és meghosszabbítja a fényezés élettartamát. Javítja a fényezés időjárással szembeni ellenálló képességét, egy áthatolhatatlan védő gátat szab a fakulásnak, a savas eső okozta károknak és az oxidációnak. A termék nedves és száraz autón egyaránt alkalmazható. Nem használható erősen szennyezett, sáros felületen, vagy olyan rászáradt szennyeződéseknél, melyek a felületet megkarcolhatják. A legjobb eredmény elérése érdekében tűző naptól védett, árnyékos helyen használja.

  Részletre vásárolna?

  Kiemelkedő tulajdonságok

  Fényesít Fényesít
  Tisztít és ápol Tisztít és ápol
  Áthatolhatatlan védő gát Áthatolhatatlan védő gát

  Specifikáció

  Kiszerelés:

  750ml

  Cikkszám:

  1190-1

  Egységár:

  3999 Ft

  Súly:

  810 gr

  Használati útmutató

  1. Használat előtt felrázandó!
  2. A szórófejjel spricceljen a termékből egy mikroszálas kendőre a tisztítandó felületre is, majd finomam törölgesse a felületet a kendővel.
  3. Egy másik száraz mikroszálas kendő segítségével fényesítse ki a felületet.
  4. Ismételje ezeket a lépéseket, míg a teljes tisztítandó felület tiszta és csillogó nem lesz.
  5. Kezelés után 2-4 órán keresztül nem érheti víz a járművet.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  „Silk Premium Nano Finish – Mosás utáni gyors wax 750ml” értékelése elsőként