3 év garancia 3 év garancia Cetelem Online Áruhitelre is! Cetelem Online Áruhitelre is Elégedett ügyfelek Elégedett ügyfelek
  Még15.000 Fthiányzik az ingyenes házhozszállításhoz!

  Silk Protection Glass Action Ceramic Coating

  13.799 Ft tól

  A SILK Protection Glass Action Ceramic Coating szett egy egyedülálló kerámia bevonat. A termék kizárólag üvegfelületekre használható fel. Segítségével ideális kilátást biztosíthatunk esős körülmények között is, mivel a vízcseppek nem terülnek szét, hanem egyszerűen lefutnak a szélvédőről. Így a tökéletes kilátás folyamatosan garantált. Emellett az üvegfelületek tisztítása is rendkívül könnyűvé válik, beleértve a bogár és egyéb más szennyeződéseket. Termékünkkel a fő célunk, hogy javítsuk a látási viszonyokat, ezzel jelentősen növelve a közlekedés biztonságát.

  A termék alkalmazása nem igényel különösebb szaktudást. Elég hozzá egy kis odafigyelés, gondosság. Mindössze 2 egyszerű lépésben, akár 12 hónap tartósságot is el tudunk érni a szélvédőnkön a bevonatnak köszönhetően.

  Első lépésként tisztítsuk meg a kezelni kívánt felületet a SILK Glass Cleaner segítségével. A kifogástalan végeredmény elérése érdekében használjunk SILK Premium MicroCar kendőt.

  Második lépésként használjuk a SILK Protection Glass Action bevonatot. 10-15 cm távolságról fújjunk az üveg felületre több ponton, majd a SILK Premium MicroClean kendő használatával oszlassuk el és töröljük szárazra.

  Szett tartalma:
  1 DB SILK Protection Glass Action bevonat 30 ML
  1 DB SILK Glass Cleaner 50 ML
  1 DB SILK Microclean kendő
  1 DB MicroCar Üvegtisztító kendő

  Hatékonyság: 9-12 hónap
  PH Toleranncia 2-11
  Alkohol Tolerancia: Full
  Starting Speed: 65-70 km/H

  Részletre vásárolna?

  Kiemelkedő tulajdonságok

  CSÍK MENTES RAGYOGÁS CSÍK MENTES RAGYOGÁS
  Tartós tisztaság Tartós tisztaság
  EGYSZERŰ HASZNÁLAT EGYSZERŰ HASZNÁLAT

  Specifikáció

  Kiszerelés:

  1 csomag

  Cikkszám:

  H006

  Egységár:

  13799 Ft

  Súly:

  gr

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  „Silk Protection Glass Action Ceramic Coating” értékelése elsőként